Properes activitats, sempre per arribar a tots. Per Eulalia Camps Harder - Magazine deixalatevaempremta.org -->

Última hora

Post Top Ad

Properes activitats, sempre per arribar a tots. Per Eulalia Camps Harder

De nou amb grans projectes i moltes il·lusions per viure amb tots vosaltres!
Us informem de les properes activitats organitzades y preparades per l’associació deixalatevaempremta.org:

Dilluns 12 de juny al Casinet d’Hostafrancs la Noemí Pitarque ofereix de nou la nova creativitat amb Constel·lacions Astroquantiques a les 17 h. C/ Rector Triadó 53, sala 3. Aportació voluntària en suport a l’associació.

Dissabte 17 a les Cotxeres de Sants, entrada per la plaça Bonet i Muixi, sala 34 de nou Constel·lacions Astroquantiques amb Noemí Pitarque. Aportació voluntària en suport a l’associació
El mateix dissabte de 16 a 19,30 h. Descobrint i alliberant secrets familiars amb Constel·lacions Quàntiques i Kinesiología. Aportació voluntària de 25 €. Lloc per definir.

Dimarts 20 de juny de 17 a 19,30 h. Constel·lacions Quàntiques. Queda una plaça per Constel·lar i mes places per participar. Lloc per definir.

Divendres 23 de juny de 16 a 19,30 Nivell I de Registres Akashics, lloc per definir. Aportació voluntària 50 €
Dissabte 24 de 10,30 a 19 h Registres Akashics nivell II i Mestria, lloc per definir. Aportació voluntària 120 € Si assisteixes a tots els nivells 150 €

Comenceu a reservar el dia 1 de juliol! 
Per segon any i amb el mateix objectiu, obrin també l’acompanyament a Nepal, estem organitzant la segona Jornada de “Dones del Mon” a les Cotxeres de Sants. Activitats diverses i molts professionals oferint les seves tècniques per a tots. També vindran les Dones Índies de l’associació “Diàlegs de Dona” que oferiran depilació amb fil i tatuatges amb Mahatma. També oferim un dinar de germanor.

Tots els diner recollits, tots aniran directament a L’indià per les dones que cremen i a Nepal a les nenes orfes (Les princeses)
L'entrada es GRATUITA
Anirem donant mes informació.
Pots reservar la teva plaça al telèfon 610860461, també WhatsApp

Eulalia Camps Harder,
Consteladora Familiar, Bioconsteladora,
Maestra de Reiki num fed: 990, Canalizadora.

Móvil 610860461
Blog: eulaliacamps.blogspot.com.es
No hay comentarios:

Publicar un comentario