Coratge de Gènere - Cotxeres de Sants BCN, 25 de Novembre 2017 - Magazine deixalatevaempremta.org -->

Última hora

Post Top Ad

Coratge de Gènere - Cotxeres de Sants BCN, 25 de Novembre 2017

[full_width]
Coratge de gènere, Organiza deixalatevaempremta.orgEl grup de Dones DONAT torna a organitzar-se pel pròxim 25 de novembre, un dia que volem mostrar que la vida, la llibertat i el respecte poden ser la base de la vida de qualsevol esser humà.
Aquest dia és celebra allò que volem transformar de violència a CORATGE.


DEFINICIÓ DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

La violència és aquella conducta que es realitza de manera conscient i posta per generar algun tipus de dany a la víctima. Amb origen en el llatí violència, la violència pot buscar danyar físicament o emocionalment.
Una jornada per a totes i tots on des de el nostre CORATGE volem compartir, ballar, riure i passar un gran dia a la sala d'Actes de les Cotxeres de Sants.

Què se celebra el 25 de novembre de cada any?

El 25 de novembre va ser declarat dia Internacional contra la Violència cap a la dona en el Ier Trobada Feminista de Llatinoamèrica i del Carib celebrat a Bogotà (Colòmbia) el juliol de 1981.
En aquesta trobada les dones van denunciar la violència de gènere en l'àmbit domèstic i la violació i l'assetjament sexual a nivell d'estats incloent la tortura i els abusos soferts per presoneres polítiques.
Es va triar el 25 de novembre per commemorar el violent assassinat de les germanes Mirabal (Pàtria, Minerva i Maria Teresa), tres activistes polítiques assassinades el 25 de novembre de 1960 a mans per la policia secreta del dictador Rafael Trujillo a la República Dominicana.
El 1999, l'ONU va donar caràcter oficial a aquesta data
La violència de gènere és una xacra que no podem combatre sense la implicació de totes i tots.

Desde Deixalatevaempremta.org i el grup de Dones DONAT volem mostrar un dia que la vida, la llibertat i el respecte poden ser la base de la vida de qualsevol ésser humà. Aquest dia es celebra allò que volem transformar de violència a CORATGE


ENTRADA LLIURE I GRATUÏTA


Aquests són els horaris provisionals:
Esdeveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1016722041801959 
*Per consultes podeu escriure al mail deixalatevaemempremta@gmail.com
O trucar al 610860461 Eulalia Camps


Cotexeres de Sants
Sala D'Actes
Entrada per: Plaça Bonet i Muixi 7
Barcelona
Metro plaça de Sants (línies Vermella i Blava)
Ayuntamiento de Barcelona - Districte Sants/Montjuïc promocionando el evento Coratge de Gènere

Publicación del Ayuntamiento de Barcelona mencionando el evento Coratge de Gànere
Publicación  del Ayuntamiento de Barcelona promocionando el evento organizado por deixalatevaempremta.org y su colaboración.


1 comentario: