Danses del Món, Cortage de Génere, por Associació de Dansa Shedam Tribal - Magazine deixalatevaempremta.org -->

Última hora

Post Top Ad

Danses del Món, Cortage de Génere, por Associació de Dansa Shedam Tribal

25 de novembre a cotxeres de Sants a l'event Coratge de Gènere

El nostre nom ve del Persa antic i significa "L'Esperit Brillant"


Estem molt agraïdes de poder participar aquest proper dia 25 de novembre a cotxeres de Sants a l'event Coratge de Gènere, aportant una mica de color i diversitat.
Farem diferents balls de dones del món, danses diferents per poder fer arribar passió i emotivitat a tots els cors humans perque d'una vegada s'acabi la violencia, perquè només aprenguem a viure desde l'amor i per l'amor. Perquè només hi hagi pau i respecte entre uns i altres, entre tots els esers de la terra.

La Danza Tribal Americana és un estil de dansa, inspirada en una fusió de balls tradicionals Raqs Sharqi i moviments folklòrics de balls de L'Índia, Àsia Central, l'Orient Mitjà, Espanya i Àfrica Del nord a més a més és una manera d'entendre la interacció entre les persones que formen part del grup, ja que la improvisació es fonamental en aquesta dansa.
Cadascuna de nosaltres ha arribat al Tribal per diferents camins i practicant diferents disciplines però al ajuntar-nos i ballar juntes hem descobert l'alegria i màgia que s'experimenta amb un ball on la força i bellesa de les dones es una celebració de la vida.


El grup Shedam Tribal va néixer com tal al novembre de 2009 encara que algunes de les seves components ja havíem ballat juntes en altres formacions, va ser Judith i amb la inspiració de la seva professora Almudena que va decidir formar una troup i engrescar les seves companyes per aconseguir-ho, no ha sigut fàcil, però desprès d'un llar camí, ja som la Associació Shedam tribal.

En Shedam Tribal seguim el format de FCBD, i ho ampliem amb passos i formacions d'altres troups internacionals , així com d'altres pròpies, a demés ens agrada fusionar estils diferents de danses així com buscar músiques atractives i evocadores.
Ens agrada fer permormances i actuar amb diferents estils i fusionar tot el que hem après durant aquests anys.

Des de la seva creació les noies de Shedam volen què aquest estil sigui conegut dins del món de la Dansa i posem el nostre esforç, devoció i treball en aconseguir aquest objectiu.

Com associació del barri de Sants participem en tots els actes del barri..com la festa del comerç, firentitas, festes de la Bordeta en Dansa, les rues de carnaval o del Pare Noel...

La música i el ball son part del nostre cor i l'ànima.
Ballem per la pau, ballem per l'amor ballem per l'unitat d'un món millor.


Associació de Dansa Shedam Tribal
Dansa Tribal ATS i diferents fusions de dansa.
shedamtribal@hotmail.com
Página Web
Página en Facebook
Canal en Youtube

No hay comentarios:

Publicar un comentario