Presentació i venda d'olis essencials de grau terapèutic, Georgina Pujós Bayés a CONSCIÊNCIA I VIDA - Magazine deixalatevaempremta.org -->

Última hora

Post Top Ad

Presentació i venda d'olis essencials de grau terapèutic, Georgina Pujós Bayés a CONSCIÊNCIA I VIDA

Presentació i venda d'olis essencials de grau terapèutic 100% purs i sense pesticides ni substàncies nocives per la nostra salud ni la del planeta.   La majoria dels olis essencials de plantes són obtinguts per destil·lació amb vapor, a baixes temperatures, per alliberar les valuoses molècules aromàtiques de la planta. Per exemple, l’Espígol té 400 molècules diferents.


Presentació i venda d'olis essencials de grau terapèutic 100% purs i sense pesticides ni substàncies nocives per la nostra salud ni la del planeta.


La majoria dels olis essencials de plantes són obtinguts per destil·lació amb vapor, a baixes temperatures, per alliberar les valuoses molècules aromàtiques de la planta. Per exemple, l’Espígol té 400 molècules diferents.
Presentació i venda d'olis essencials de grau terapèutic

Podreu informar-vos sobre les propietats i olorar-los en directe a la nostra paradeta.

Georgina Pujós Bayés

Assesoramient i venda d'olis essencials, cosmètica fresca i complements nutricionals. Terapeuta de Parell biomagnètic.
georginapellsana@gmail.com
606841261

AYÚDANOS A CONSEGUIR 1000 SUSCRIPTORES  ¿Aportas tu granito de arena ?. Con un clic en el botoncito bastará. Gracias! Suscríbete a nuestro canal YouTube

No hay comentarios:

Publicar un comentario