Consciència i Vida , 6 d'Octubre a Riells i Viabrea - Magazine deixalatevaempremta.org -->

Última hora

Post Top Ad

Consciència i Vida , 6 d'Octubre a Riells i Viabrea


Bon dia família de "Consciència i Vida"!
Gràcies a la gran acollida que va tenir la primera edició de la Fira-Congrés tornem a estar aquí amb la segona Edició de "Consciència i Vida" que, com molts de vosaltres sabeu, és una iniciativa creada per l´Associació Deixalatevaempremta.org i Corazonalado.info amb el propòsit de promoure, donar a conèixer i oferir eines, estils de vida i recursos per al benestar integral en general.
En aquest segon certamen obrirem el cicle de conferències, d´una hora cadascuna i que tindrà lloc a la sala del Casal que hi ha a la plaça de la vila de Riells i Viabrea, de 10:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:00. Aquestes xerrades són un enriquidor bocinet del qual aporta cada professional. Per tal que els adults puguin gaudir de les xerrades hi haurà servei d'acollida per a nens amb monitors i jocs. A la Plaça també hi haurà servei de bar-restaurant.
Simultàniament, a la plaça de la vila, hi haurà una fira on s´oferirà un tastet d´un ampli ventall de teràpies alternatives a l´hora que productes relacionats (llibres, cosmètica, minerals, bijuteria, etc.). També hi haurà concerts de música i actuacions diverses. Desitgem que vingueu a gaudir.
Gràcies a tots els qui vàreu venir, esperem tornar-vos a veure!
Podeu reenviar compartir aquest mateix missatge als vosters amics i familiars de Facebook per tal d´arribar a més gent i així difondre l´acte de la Fira.
Moltes gràcies!!


Petonets i abraçades!
Mapa: https://goo.gl/maps/p6xPqenmc3k
Esdeveniment a  Facebook: https://www.facebook.com/events/340844509998769



XERRADES I HORARIS:

10:30 – Anna López Viñes
– “Dolor i postura”

11:30 – Cristina Inglés
– “Taller teòric/pràctic de Tècnica Metamòrfica.

12:30 – Rosalía Zabala
– “La Falsa Espiritualitat”

----------------------------------
DINAR
----------------------------------

16:30 – David M. Leonora – “Resiliència. Com Créixer i superar les adversitats fàcil-ment"

17:30 – Miguel Celades “Som el que mengem… i ho sabem”

18:30 – Mª Àngels Arnau – “Què volem dir quan parlem de l´Era de la Feminitat. Una mirada holística

19:30 – Meditació a càrrec de Rosalía Zabala

---------------------------------------------------------------

La Feria-Congreso "Conciencia y Vida" es una iniciativa creada por la Asociación Deixalatevaempremta.org y Corazonalado.info con el propósito de promover, dar a conocer y ofrecer herramientas, estilos de vida y recursos para el bienestar integral en general. En este primer certamen abriremos, con un ciclo de conferencias de una hora cada una y que tendrá lugar en la sala del Casal que hay en la plaza de la villa, de 10:00 a 14:00 y de 16:30 a 20 : 00. Estas charlas son un enriquecedor pedacito del que aporta cada profesional. Para que los adultos puedan disfrutar de las charlas habrá servicio de acogida para niños con monitores y juegos. En la Plaza también habrá servicio de bar-restaurante.
Simultáneamente, en la plaza de la villa, habrá una feria donde se ofrecerá una degustación de un amplio abanico de terapias alternativas a la hora que productos relacionados (libros, cosmética, minerales, bisutería, etc.). También habrá conciertos de música y actuaciones diversas. Deseamos que vengáis a disfrutar de un día lleno de Vida y Conciencia en Riells i Viabrea.

Próximamente más información

Besitos y abrazos!
Mapa: https://goo.gl/maps/p6xPqenmc3k
Mapa: https://goo.gl/maps/p6xPqenmc3k
Evento en Facebook: https://www.facebook.com/events/340844509998769



AYÚDANOS A CONSEGUIR 1000 SUSCRIPTORES  ¿Aportas tu granito de arena ?. Con un clic en el botoncito bastará. Gracias! Suscríbete a nuestro canal YouTube

No hay comentarios:

Publicar un comentario